maanantai 19. tammikuuta 2015

Muista sanoa itsellesi "Minä kyllä pystyn tähän", koska SINÄ PYSTYT!

Jos edellisessä postauksessa käytiin läpi niitä synkimpiä fiiliksiä, joita välillä tulee vastaan tämmöisessä projektissa huolimatta siitä ettei aiokaan lyödä hanskoja tiskiin laihdutuksen suhteen, niin nyt käydään läpi niitä voittajafiiliksiä!

Kuten kerroin, on maanantai minulle vähän sellainen takkuamispäivä. Mistään ei tahdo tulla mitään eikä ainakaan huvittaisi lähteä lenkille. No, olenkin tehnyt itseni kanssa sellaisen sopimuksen että maanantaina ei vain yksinkertaisesti jäädä sinne sohvalle makaamaan vaan tehdään edes pieni treeni -muutoin voi olla varma että koko viikko valuu läpi sormien jos viikon aloituskin on jo tahmea!

Tämä päivä ei suinkaan ollut poikkeus sääntöön, vaan jo herääminen tuotti tuskia. Kun vihdoin sain itseni ylös, ei mikään olisi edes maistunut. Pakotin itseni syömään aamupalan. Pikku hiljaa sitä heräili kuitenkin tähän päivään ja lähdettiin koirien kanssa tekemään ihan kunnon lenkki. Aikaisemmin suunnitellessani tämän päivän ruokailuja alkoi minua houkutella kokeilla jotain smoothien tapaista, kun minulla noita eksoottisia hedelmiäkin tuolla keittiössä kerran on. Eihän minulla tietenkään ollut maustamatonta jogurttia, joten ajattelin että voisin näppärästi lenkin ohessa kipaista sitä kaupasta hakemassa. Siitä se ajatus sitten lähti ja oikeastaan vasta itse lenkillä tajusin että tästä ei tulekaan mitään "pakkopulla" lenkkiä vaan nyt laitetaan kaikki peliin. Usein silloin kun ei aseta itselleen liian tarkkaa suunnitelmaa, pystyy yllättämään kroppansa parhaiten -ainakin omalla kohdallani olen tämän huomannut. End of story: vetäisin sitten elämäni ensimmäistä kertaa puolen tunnin juoksulenkin!


Okei, lenkkihän oli kokonaisuudessan kaupassa kipaisuineen tuon tunnin verran ja matkaa kertyi 6,3km. Mutta ensimmäisen 28 minuuttia tuosta lenkistä juoksin ja matkaa kertyi juosten 3,55km. Ja tuolla juoksulla tarkoitan nyt oikeasti sitä että kaikki eteenpäin kulkemiseni tapahtui juoksuaskelin, en kertaakaan kävellyt siis välissä ja ainoat pysähdyksetkin olivat koirien asiointipysähdyksiä ja suojateiden ylityksiä. Nyt voi olla taas ylpeä itsestään, sen verran loistavan fiiliksen tuo toi!

On hyvä muistaa, että vaikka välillä elämä, treeni, ruokailu, fiilikset yleensä tai kaikki nämä yhdessä tökkisivätkin ja tuottaisivat hankaluuksia, niistä selviää kyllä eikä niiden vaikeuksien takia kannata jäädä itseään ruoskimaan vaan lähteä reippaana kohti uusia saavutuksia ja tavoitteita! Loppujen lopuksi kuka muukaan tässä elämässä meitä estelee, kuin me itse? ;)

Ja hei, ellette ole jo ladanneet puhelimeenne Runtastic-sovellusta tehkää se ihmeessä! Sovellus on ilmainen ellei halua Pro-jäseneksi ja kyseinen sovellus löytyy iPhonelle, Androidille, Blackberrylle sekä Windowsille. Sovellus mittaa matkan pituuden, kuluneen ajan sekä laskee monia hyödyllisiä keskiarvoja ja lähettää viikoittain raportin treeneistäsi sähköpostiisi! Minulle siitä on ollut suuri hyöty joten suosittelen! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti