keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Hyvää uutta vuotta 2015!


Minulla vuodenvaihde menee nenää niistellen ja toista nutrauspäivää vietellen. Tänään kävin jo vähän ulkosalla koirien kanssa kevyellä kävelylenkillä ja tuntuikin tosi ihanalta päästä vähän pois neljän seinän sisältä. En malta odottaa että pääsen jälleen lenkkipoluille!

Ajattelin kirjoitella uudenvuoden suunnitelmistani hieman kuten lupailinkin.

Kaikkihan varmaan haaveilee, että uuden vuoden myötä sitä elintavat muuttuvat kertaheitolla parempaan: pois herkut ja terveelliset ruuat tilalle, rutkasti liikuntaa ja kesäksi kuntoon. Tipatonkin pitää pitää. Ja jos tammikuu ollaan moitteettomasti niin helmikuussa vanhat tavat jo antavat myöten. Faktahan on se, että jos koittaa kertaheitolla mullistaa elämäntapansa päinvastaiseksi mitä ne ovat monta vuotta aikaisemmin olleet, on edessä 99% todennäköisyydellä epäonnistuminen.

Siksi itse tällä kertaa teen itselleni helpoksi uuden vuoden aloittamisen, enkä kerää kasapäin uudenvuodenlupauksia harteilleni vain huomatakseni rikkoneeni ne jälleen kerran.
Vuonna 2015 minulla tulee olemaan vain yksi ja ainoa uudenvuodenlupaus joka on pidettävä: Aion liikkua jatkossakin. Eli oli paino ja ruokailutottumukset mitä hyvänsä, on tavoitteeni liikkua vähintään 3 tuntia viikossa ja mieluiten sitäkin enemmän.
Sitten nämä muut ovat vain tavoitteitani, jotka toivon mukaan tulen saavuttamaan:
100 päivää ilman alkoholia, pois karkit ja herkut ainakin tammikuun ajaksi ja jatkossa vain yksi karkkipäivä viikossa ja mieluiten sipsit siitäkin vähemmälle, painon pudotus sinne 65kiloon ja vähän ehkä allekin sekä tietenkin ne terveelliset ruokailutavat. Myös muita tavoitteita on mennä ennen klo 23:aa nukkumaan ja ruokailla päivän ruokailut ennen klo 19:aa. Apuna näihin tavoitteisiin käytän muistivihkoa jonne laitan viivan jokaisen onnistuneen päivän merkiksi kustakin onnistuneesta tämän listan asiasta. Liikuntatavoitetta seuraa Heiaheia.

Eli näillä minä aion aloittaa uuden vuoteni ja vuosi vaihtuukin jo alkoholittomana. Miten teillä muilla? Oikein hyvää uutta vuotta! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti