torstai 30. huhtikuuta 2015

Vappuhulinaa?

Nyt mennään vähän spontaanilla mielellä ja ehkä huomenna tulee vähän juhlittua sitä vappua itselläkin, saas nähdä. Tänään kuitenkin ollaan kiltisti kotona ja ilta kuluu saunoen ja lenkillä käyden.

Enpä nyt kuitenkaan usko että vaikka muiden mukana juhlimaan lähtisin, niin perinteisellä perseet olalle vappuna-meiningillä vappua juhlimaan lähden, jos nyt korkeintaan muutaman juon ja ennen viittä kotiin omin jaloin saavun!

Eilen iski jäätävät vappuherkkuhimot ja periksi annoin himoilleni siinä määrin, että lähdettiin koiran kanssa toiseen päähän kaupunkia hakemaan herkut Lidlistä. Tuli siinä tehtyä sellainen 7,6km hyötyliikuntalenkki, eli ainakin siltä osin voi hyvällä omallatunnolla herkutella nyt sitten. :D

Sunnuntaina täytyisi hypätä vaa'alle mutta jos mieli halajaa juhlimaan vähänkään huomenna, siirrän vaa'alle hyppäämistä parin päivän päähän sunnuntaista. Turha vaa'alle nousta ja pahoittaa mieltään kun tietää mistä kurjat lukemat johtuvat.

Kaikenkaikkiaan toivotan teille kaikille oikein ihanaa vappua ja uskokaa tai älkää, niin vapun jälkeen nyt ainakin laitan hösseliksi ja panostan taas herkuttomuuteen, alkoholittomaan elämään sekä siihen lihaskunnon treenaamiseen! :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti