keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

58 päivää juhannukseen!

Enää parisen kuukautta aikaa juhannukseen. Tässä ajassa ehtiin paljon kun vain päättää niin ja oikeasti ottaa itseään niskasta kiinni.
Minä lupasin pysyä erossa karkeista juhannukseen asti, mutta heti kun asian otin puheeksi, se tuntui olevan mahdoton tehtävä. Viime päivinä on mennyt karkkia taas turhan paljon ja sipsiäkin olen pari kertaa syönyt.
Mutta ei se mitään, kun vain oikeasti nyt tämä mässäily jää tähän! Minulla on alle 1,5kg matkaa sinne kutosella alkaviin vaa'an lukemiin, siis aivan todella vähän matkaa joten ei kannata nyt sabotoida itse itseään mässäilemällä, varsinkin kun se herkkujen tuoma ilo kestää noin nanosekunnin verrattuna siihen liikunnan ja terveellisen ruokavalion tuomaan iloon.

Osasyy tähän herkutteluun on ollut tuo kevätflunssa jonka johdosta olen antanut itselleni luvan tuoda kaupasta muutakin kuin kasviksia, mutta nyt saa jäädä herkutkin taas kauppaan ja aletaan kaivamaan niitä vatsalihaksia tuolta läskin alta! ;)

Ruodussa pysytään nyt eikä selittelyjä kuunnella. Ainoat poikkeuspäivät olkoon vappu, äitienpäivä, koulujen päättäriviikonloppu sekä miehekkeen synttärit ennen juhannusta, jolloin saa vähän löysemmin rantein ottaa. Eiköhän noiden neljän rennon päivän voimin selviä muutoin sipsittä, karkitta, alkoholitta jne sinne juhannukseen asti!

ps. Motivaatiokuvat weheartit.com







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti