maanantai 27. huhtikuuta 2015

Kohti uutta viikkoa.

Vähän noloa: juuri edellisessä postauksessa vannotin miten nyt elellään tiukalla kurilla arkea muutamaa erikoispäivää lukuunottamatta että ollaan sitten kesäkunnossa, vaan mitä tekee sitten sen jälkeen tämä tyttönen? No lähtee ensimmäistä kertaa puoleen vuoteen humputtelemaan ja viettää seuraavan päivän mussuttaen herkkuja!

Mutta hei, ennen kuin joku lukija hermostuu että tämä on niin tätä; tyypillistä laihduttajan uhoa ja heikko mieli voittaa ruumiin ja blaa blaa, niin tämä on minun kroppani ja minun mieleni ja en epäonnistumisillani tai suunnitelmista poikkeamalla tee kellekään muulle hallaa kuin itselleni. :)

Tosiaan, lauantaina remontoitiin aitaa ja sitten iltaa kohden iski inspiraatio pitkästä aikaa lähteä muiden mukana vähän viihteelle. Alkoholia tuli juotua huikeat viisi annosta illan mittaan ja sitten seuraavana päivänä vetelän päivän mätöt tuohon päälle, eli oikein vanhalla tyylillä mentiin. Tai ainakin melkein. Eipä siitä seurannut kuin lähinnä henkinen krapula kun alkoholia tuli juotua: sunnuntai kun oli vieläpä kunnolla matalapaineinen päivä niin myöhälle mennyt nukkumaanmeno kostautui älyttömänä väsymyksenä ja tosiaan hiilareiden puputtaminen ei ainakaan virkistänyt yhtään. Vaihteeksi oli ihan kiva viettää viikonloppua ns. vanhalla tyylillä koska huomasin että miten paljon se useamman kuin parin alkoholiannoksen juominen ja myöhään kukkuminen voi verottaa vielä kahdenkin päivän päästä. Eli tuli huomattua miten paljon paremmat nykyiset elämäntapani ovat. :)

Tottakai tosiaan välillä on hyvä vähän nollata ja tehdä erilaisia juttuja, mutta olen kyllä iloinen siitä miten nykyään tuo humputtelu on jäänyt taka-alalle ja aktiviteettina on enemmänkin liikkuminen eikä se alkoholikaan ole enää niin suuressa roolissa.

Todennäköisesti tämän viikonlopun jälkeen vapun juhlinta jää vähemmälle, saattaa olla ettei siman ja munkkien lisäksi paljon muuta vappuhumua olekaan, mutta ei se mitään. Kokeillaas nyt sitä ruodussa elämistä tällä viikolla vähän paremmalla menestyksellä. ;)

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!






kuvat: weheartit.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti