tiistai 7. huhtikuuta 2015

Nyt voi taas juosta!

Tänään oli Lidlissä tarjouksessa kaikkea mitä juurikin olen harrastamiseeni kaivannut: Ne uudet juoksuhousut joita ei tarvitse kokoajan olla nostelemassa, urheilukuulokkeet jotka pysyykin päässä liikkuessa sekä jumppapallo, joten tottakai kävin hakemassa nuo itselleni. Siinä tulikin sitten yksi päivän treeni mukavasti tehtyä kun pyöränpumpulla tuota jumppapalloa täyttelin. :D


Nyt taas kelpaa treenata. :)
Huomenna on taas töitä ja puolet minusta on aivan lamaantuneena kun en ole hetkeen töissä ollut, mutta yritän taistella sitä tunnetta vastaan ja sen sijaan nauttia tästä päivästä ennen töitä. Aurinkokin paistaa aivan ihanasti joten turha haaskata tätä päivää sellaisen voivotteluun, mikä on edessä väistämättä. 

Unirytmin korjaaminen olisi nyt todella tärkeää: tänäänkin heräsin vasta puoli kahdeltatoista. Karkkia en ole syönyt sitten sunnuntain ja sanotaan näin, että on sellainen olo kuin jotain puuttuisi kun ei istu mässyttämässä sitä karkkia sohvalla. Niin äkkiä ne vanhat tavat vain vie jälleen mukanaan kun hetkeksi niihin palaa. Ostinkin tänään kaupasta hedelmiä ja marjoja karkin tilalle, että jos jotain makeaa tekee aivan mahdottomasti mieli mussuttaa, niin sitten syödään hedelmiä. Nämä ensimmäiset päivät ovat aina vaikeimpia eikä asiaa auta tuo töihin menon jännittäminen, minä kun tuppaan juurikin stressatessa syömään kuin hevonen ja vieläpä sitä epäterveellistä ruokaa.

Suottakoon nämä ensimmäiset pääsiäisen jälkeiset päivät taas siihen rytmiin palaamiseen ja motivaation hakemiseen niin eiköhän viikon päästä taas tämä homma mene taas juuri niin kuin pitääkin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti