sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Kohti seuraavaa punnitusta.

Nyt on vapun "massakausi" takana päin ja kuten vähän varoittelin, että en kyllä uskalla tänään vaa'alle pomppia kuten alun perin oli suunnitelmana, siirtyy tuo punnitus ensi viikolle.

Vapun herkkuina oli sima, sipsit, karkit ja hieman alkoholia. Taaskaan en alkoholia pahemmin edes "saanut alas" vaan join pari lasia viiniä ja yhden lasillisen kuoharia ja siinä meikäläisen huikea vapun juhliminen! :D
Kaloreita kuitenkin tuli kerättyä reippaasti ja nyt tästä päivästä lähtien saa taas olla tarkkaavaisena kun pitäisi palata siihen arkeen ja pitää pää kasassa mitä tulee kaikenlaisiin herkkuhimoihin. Aamulla herätessä jo päässä tykytti ajatus nyt kauppaan, mitähän karkkia sitä ostaisi, kun kotona ei ollut mitään karkkia varastoissa. Niin äkkiä ne vanhat tavat vain saavat vallan tai ainakin yrittävät saada, ellei pysy vahvana ja ajattele asioita pitkällä tähtäimellä. Siinä mielessä tuollaiset luvalliset mässäilypäivät eivät ole koskaan hyväksi.



Alkoholin kanssa ei ole edes tuota ongelmaa mitä herkkujen kanssa -pikemminkin päinvastoin. Tottahan sitä voi juoda pienen lasillisen viiniä hyvän ruuan kanssa mutta ei sen kummempaa. Taas sai todeta, että kyllä se elämä kokonaan ilman alkoholia on vain niin paljon mukavampaa. Ja liikunnan tuoma hyvä olo on miljoona kertaa parempaa, kuin yksikään nousuhumala!

Itseasiassa vapunpäivänä kun miehet katselivat jääkiekon mm-kisoja, minä tuskastuin paikoillaan istuskeluun ja lähdin koiruuden kanssa lenkille. Sellainen 45 minuuttia käveleskeltiin melkein autiolla kaupungilla ja kun palattiin kotiin, oli olo aivan sairaan hyvä. Kyllä sen vain huomaa että jos jää liikkuminen vähemmälle, niin sitä on jotenkin alakuloinen, vetämätön ja turhautunut.



Nyt tosiaan täytyisi saada itseaiheutetut herkkuhimot taas kuriin ja kalorimäärät pidettyä kuosissa. Ja lihaskuntoa -voi hyvänen aika sitä pitäisi jälleen treenata! En muista milloin olisin viimeksi kahvakuulaa heilutellut ja se kyllä näkyy ryhdissä. Äkkiä se ryhti vain lysähtää jos ei lihaksia treenaa säännöllisesti ja tuo lenkkeily ei ihan ryhdin ylläpitoon pelkästään tunnu riittävän.



Kyllä siellä pään sisällä vaakakupin toisessa päässä kummittelee se haave nätistä kesäkropasta, kun toisessa kupissa ne herkkuhimot huutelevat. Ja ehtiihän tässä vielä tekemään vaikka mitä juhannukseen mennessä -siihen kun on vielä 48 päivää. Jos oikein reippaasti treenaa ja syö puhtaasti ilman sen kummempia kompastuskiviä, voi jopa 7 kiloa saada pois siihen mennessä ja jos ei kiloja tuijota niin ainakin kehonkoostumusta voi parantaa melkoisesti tässä ajassa!

kuvat weheartit.com

Ajattelin myös parhaani mukaan koittaa osallistua facebookin vehnättömään haasteeseen saadakseni vatsaa vähän litteämmäksi ja nähdäkseni että miten se vehnän vähentäminen ruokavaliosta auttaa vatsan toimintaan, minulla kun on vatsa yksi oikkuilija: välillä se on aivan jumissa, välillä toimii liiankin hyvin ja kipuilee aika usein.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti