sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Takaisin ruotuun osa 1

Koska en halua haaskata enempää aikaa ja heittää tähän mennessä tehtyä työtä hukkaan sillä että kilot tulisivat rytinällä takaisin jonkun typerän mässäilykauden takia, tänään oli ensimmäinen päivä kera ryhtiliikkeen.

Viime viikon liikuntasaldo oli onnettomat 2 tuntia 25 min, eli ei päästy edes siihen kolmeen tuntiin joka on minimi ollut minulla. Tällä viikolla on kertynyt liikuntaa 2 tuntia, 20 minuuttia, eli vielä olisi muutama tunti aikaa saada se kolme tuntia liikuntaa kasaan!

Tänään heräsin huikeasti neljän aikaan aamusella ja päivän aloitin puurolla ja kahvilla. Sitten kahdeksan aikoihin teinkin "lounaaksi" valmispussi pasta-aterian. Aikainen herätys kostautui, kun vedin sellaiset kevyet viiden tunnin nokoset vielä (jaa niin mikä hiilaripöhnä??). Siitä sitten heräiltyäni, lähdin koiruuden kanssa lenkille joka tietty vei kaupan kautta. Huoh. No kaupasta nappasin pussillisen leipää ja pari suklaapatukkaa. Suklaalevyihin en onneksi koskenut.
Kotiin tultuani väsäsin avokadopastan ja jälkkäriksi suurin piirtein puoliksi se toinen suklaapatukka avokin kanssa. Toinen patukka olkoon tallella pahan päivän varalla, eli varmaankin niiden huomisten hiilarihimojen hillitsemiseksi. Vettä on tähän mennessä juotu 1,5litraa, eli ainakin toiset mokomat pitäisi saada alas vielä tänään. Kaloreita tälle päivälle on kertynyt 1580kcal, eli ihan hyvällä mallilla syömiset ainakin siltä osin oli, vielä kun saisi ruuat vähän ravintorikkaammiksi niin olisi bueno.

Eli tänään vielä olisi tavoitteena vettä naamaan ja tossua toisen eteen että se 3h tulisi täyteen, niin sopii olla ylpeä tästä päivästä. Punnituspäivä piti olla tänään, arvatkaa menenkö pahoittamaan mieltäni sinne. Ehkä sitten keskiviikkona. :)

Katsellaan miten huomenna lähtee rullailemaan uusi viikko, ihanaa sunnuntai-iltaa kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti