maanantai 25. toukokuuta 2015

Alkuviikon fiiliksiä

Noniin, sain suurella kakkuhuijauksellani karkkihimoni kuriin vaan mitäpä tein eilen, no söin sen torstaina ostamani karkkipussin sunnuntain kunniaksi ja eikös tänään ole sitten poltellut hakea vähän santsia kaupasta. Voi kun ihminen on tyhmä. Ei minun edes eilen tehnyt mieli suklaata, mutta silti aloin herkuttelemaan ja nyt tässä taas saa aloittaa alusta sen tahtojen taiston etten menisi kauppaan hakemaan sitä karkkia.

Yritän kuitenkin hammasta purren pysyä tämän päivän vahvana ja selvitä herkuttelemalla proteiinipatukalla suklaan sijaan. Ensimmäinen päivä kun on aina vaikein. Lisää motivaatiota siihen ruotuun palaamiseen tuo myös eilinen vaa'alla käynti, minulla on nimittäin tällä hetkellä takapakkia ainoastaan kilon verran ja edelleen olen normaalipainossa vaikka olen pelleillyt viime viikot vaarallisesti epäterveellisillä ruuilla. Tätä ei kannata heittää hukkaan.

Seuraava punnitus on nyt sunnuntaina jo, kun tarkoitus olisi tosiaan päästä jälleen niille miinuslukemille jotta tämä homma rullaisi eteenpäin jälleen. Eli eikun vain kovaa mielenhallintaa ja liikuntaan panostamista, paljon vettä ja ruoka-annoksiin huomion kiinnittämistä, niin ollaan taas matkalla kohti tavoitteita. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti