maanantai 2. maaliskuuta 2015

Materialismionnellisuutta ja kuulumisia

Loma tuli ja loma meni niin että humahti. Lomaviikolla tuli vähän kröhöm..tankkailtua, eli nyt jaksaa taas porskuttaa eteenpäin sillä 1500 kalorilla. Liikuntaa kertyi vaivaiset kolme tuntia viime viikolle mikä onkin vähimmäistavoite, mutta osasyynä oli juurikin poikkeuksellinen ohjelma tuolla viikolla.
Ja tosiaan herkkuja tuli syötyä varsinkin tuossa loppuviikosta ja torstaista sunnuntaihin kalorit paukkuivat siellä 2000 kalorin päälle. Mutta tosiaan, ajattelen tuon enemmänkin tankkaamisena ja sellaisena että nyt taas jaksaa ruodussa elellä. :)

Kotopuolessa käydessäni mentiin tyttöjen kesken vähän kaupoillekin ja olin ihan unohtanut miten kivaa sitä onkaan käydä ostoksilla äidin lompakko mukana, hih! ;)
Äiti sponssasi minulle mm. ikiomat nastalenkkarit, urheilusukkia, fleecen ja ihania uusia vaatteita. Ekaa kertaa vuosiin uskaltauduin ostamaan muitakin kuin mustia vaatteita ja vaatteiden sovittaminenkin oli pitkästä aikaa kivaa kun L koosta huolimatta vaatteet istuivat kivasti päälle!

Ja sitten kun palkkapäivä tuli, shoppailin vähän lisää! Löysin alennuksesta kivat tavalliset aitonahkaiset ulkoilukengät, ostin vihdoin ja viimein sen kauan haaveilemani blenderin ja sykevyön Polar Loop-rannekkeeseeni sekä kevyet toppahousut. Nyt ei sitten ulkoilu tyssää ensi talvenakaan. :)

 Nyt loppui loppukin löysäily kun saadaan ne sykkeet kaakkoon!

Tällä pääseekin sitten väsäilemään drinksuja...eikun smoothieita!

 Nyt pysyy pystyssä vähän jäisemmälläkin reitillä.

Sitä voisi käydä rinteessäkin laskettelemassa monen vuoden tauon jälkeen eikä palelisi!

Nyt on kiva kun vihdoin pääsee kokeilemaan että missäs se syke nyt huiteleekaan kun liikun ja pääsee näkemään sen todellisen kulutuksen. Eilen testailin ekan kerran kunnolla noita nastalenkkareita kun tein reilu 4km juoksulenkin ja voi jestas sentään kun oli mahtavaa mennä noilla: pysyi pystyssä ja meno oli niiin kevyttä! Keväämmällä saakin sitten ostaa tavalliset lenkkarit, nykyiset kun on aivan puhki kuluneet ja kulutuksesta huolimatta hiertävät kantapäitä joka ikinen käyttökerta.

Olen metsästänyt tässä talven aikana kuin kuuta nousevaa uutta parkatakkia, punaista sellaista ja nyt kun alennusmyynnit ovat käynnissä ja rahaakin oli, ajattelin sellaisen vihdoin ostaa kun kerran tähän kulutuksen makuun on päästy! :D Vaan oli helpommin sanottu kun tehty: mistään en sellaista meinannut löytää. Netistä sitten pistin tilaukseen sellaisen ja tilasinpa yhden treenipaidankin lisää, minulla kun ei juurikaan niitä "oikeaoppisia" treenivaatteita ole ollut, siis sellaisia hengittäviä paitoja. Toivottavasti kumpainenkin sopisi päälle.
Nyt saakin sitten olla taas puoli vuotta ihan hiljaa kun on tätä kulutusjuhlaa tässä viikon verran vietellyt ja rahansa repinyt maailmalle. :D

En sitten tiedä että miten pienikokoinen tulen puolen vuoden päästä olemaan, lieneekö hölmöä ostella vaatekappaleita tässä vaiheessa, mutta nyt kun painoa on pudonnut sellaiset -8kg, on kiva vihdoin hankkia sellaisia vaatteita jotka istuvat päälle ja joissa näyttää nätiltä ja sellaiselta miltä minusta nykyään tuntuu. Eikä sitten ehkä ole niin tuskastuttavan pitkän tuntuinen tämä laihdutusprojektikaan kun on jo tässä välivaiheessa nätti olo itsensä kanssa. :) Oikeastaan toivonkin, että vaikka läskiä saa vielä lähteä runsaasti, niin nuo tämän hetken vaatteet saisi näyttää hyvältä sitten 65kiloisenakin, nimittäin kaikki minun S ja M koon vaatteet ovat niiltä ajoilta kun olin aika rokkari ja on se tyyli ehkä pikkasen tässä muutamassa vuodessa aikuistunut. :D

Mutta juu, tällä viikolla palaillaan sitten taas näihin normirutiineihin ja taas koitan saada unirytmin normaaliksi, se kun heitti häränpyllyä tuossa viikonloppuna aika runsaalla kädellä. Nyt olen kyllä huomannut, miten tärkeää sitä onkaan saada unta yöllä ja touhuilla päivän touhut valoisaan aikaan. Ja viikonloppuna onkin sitten taas punnituksen aika!

Nyt tämä tyttö lähtee testailemaan sitä sykevyötä! Ciao. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti