torstai 5. tammikuuta 2017

Tavoitteita vuodelle 2017

Ajattelin tehdä ihan oman postauksen näistä tälle vuodelle asettamistani tavoitteista, kun tuo edellinen postaus oli enemmän tuollainen yleiskatsaus viime vuoteen ja tämän vuoden alkuun.

Olen todennut, että mitään uuden vuoden lupauksia ei kannata tehdä, mutta tavoitteitahan kannattaa olla!

Ruoka
Mitä tulee ruokaan ja ravintoon noin yleisesti, niin aika perussettiä: Haluan oppia syömään terveellisesti ja kotiruokaa, niin että ainakin viikot menisivät fiksusti ja jos nyt joskus syödään ns. huonosti niin niitä päiviä olisi maksimissaan pari viikossa. Ulkonakin voi käydä mutta vain joskus.

Nesteytys
Vettä ainakin se 2,5 litraa päivässä olisi ihanne. Kaikenlaiset sokerilitkut olisivat enemmän poikkeus kuin sääntö ja alkoholin määrä olisi kohtuullinen.* 
*Ei humalanhakuista juomista, ei päivittäin eikä paria - kolmea annosta viikossa enempää.

Liikunta
Haluan oppia rakastamaan jälleen liikuntaa ja ennen kaikkea, haluaisin saada hyvän kunnon jotta voisin jälleen alkaa harrastaa tanssimista! 

Ulkonäkötavoitteet
Mietin hetken, että mihin nämä asiat luokittelisin, joten päätin ympätä kaikki saman otsikon alle.
Eli haaveena olisi saada kokonaisuudessaan itseäni miellyttävä ulkomuoto ja sellainen kroppa, että itsevarmuutta löytyisi jälleen. Paino ei ole merkittävin seikka, mutta jonnekin 70kg hujakoille se olisi kiva saada. Painoa enemmän kuitenkin merkitsee se, että muhkuroiden ja löysän tilalla olisi kiinteää ja iänikuiset vaatekriisit johtuen läskienpeittelystä olisivat historiaa.
Myös hyväkuntoinen iho ja ei-niin-rasvoittuvat hiukset olisivat unelma.

Uni
Unta tarpeeksi, unirytmi kuntoon niin että nukkumaan mennään illalla ja aamulla herätään hyvissä ajoin, mutta silti olematta ihan naatti.

Henkinen hyvinvointi
Toivon mukaan kaiken ylläolevan (ja muutaman muun asian) lopputulos.
Huonoja päiviä on kaikilla joskus, mutta sellainen tasapainoinen olo ja yleinen elämänilo olisivat tavoittelemisen arvoisia asioita. Olen kyllästynyt olemaan omien pelkojeni ja rajoitusteni vanki, enkä halua enää pelätä elämää tai tulevaisuutta. Haluaisin myös oppia elämään hetkessä, kaikki-tänne-nyt-ja-heti -asenteen sijaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti