perjantai 12. toukokuuta 2017

Viime aikojen kuulumisia

Täällä blogin puolella on pitänyt hiljaiseloa jonkin aikaa, joten ajattelin hieman kirjoitella kuulumisia kuluneen kevään ajalta.

Edellisen kerran olen hypännyt vaa'alle helmikuun lopussa ja tänään viimeksi. Tässä välissä varmasti paino on hieman käynyt plussankin puolella, sillä välillä ollaan oltu vähän retuperällä, mutta kyllä taas ihan kivasti olen päässyt sieltä huonojen elintapojen ja välinpitämättömyyden kaaoksesta pois. Paino oli laskenut -900g edellisestä lukemasta ja kaiken kaikkiaan -7kg on mennyt nyt rikki! Ihan hyvä saldo kuitenkin, sillä jos paino ei laske, niin pääasia ettei se nousekaan ja nyt ollaan silti menty painon suhteen alaspäin. Hitaasti, mutta alaspäin kuitenkin. ;)

Tulevasta kesästä pyrin selviytymään juuri samalla ajatuksella: Ideaaleinta on jos paino putoaa. Jos se ei putoa paljoa, niin putoaisi edes hieman. Jos nyt kuitenkin painon putoaminen syystä tai toisesta kesän aikana pysähtyy, niin pääasia että paino ei ainakaan nouse!

Elämää on kuitenkin vielä tämän kesänkin jälkeen ja itselläni on seuraavana kesänä (-18) odotettavissa niin tärkeitä asioita, että ihan vain sitäkin silmällä pitäen aion sinnikkäästi selvitä tästä painonpudotusurakasta.

Ideaaleintahan olisi jos kesän päätteeksi paino olisi tuolla 75kg:n hujakoilla, mutta sekin tosiaan riittää, että loppuvuoteen mennessä tuo lukema on saavutettu. Vuodenvaihteen jälkeen voikin sitten jättää sen vaakaan tuijottelun vähemmälle ja keskittyä yhä enenevissä määrin siihen kiinteytymiseen ja kunnon kohottamiseen.

Toinen hieno tavoitteeni tulevalle kesälle on sitten jättää kaikki prosessoidut herkut mahdollisimman vähälle ja keskittyä herkuttelemaan kesän marjoilla ja kasviksilla. Saas nähdä miten sujuu ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti