sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Because no more excuses -that's why!


Nyt on saatu muutto pois alta ja ollaan asetuttu kodiksi uuteen, ihanaan asuntoon. Toisin sanoen nyt loppui selitykset ja lorviminen ja pitäisi alkaa vihdoin ottamaan itseä niskasta kiinni! Ruokavalio kuntoon ja liikunta osaksi arkea. Helppoa tästä onneksi tekee nyt tämä ihana tilan tuntu ympärillä ja kunnon keittiö: ruokien laittaminen sujuu niin kuin sen pitääkin, eikä ole enää sellainen kaaottinen olotila 24/7 ahtauden takia. 

Ajattelin tarttua tähän hommaan nyt niin, että tuhoan ensiksi kaappeihin jääneet keitto- ja pirtelöpussit. Vanha kunnon Nutrilett-kuuri kehiin siis! Aikaisemmista kerroista oppineena en aio kuitenkaan noiden pussien varassa elää kuin vain muutaman päivän -siis vain sen aikaa kunnes nuo pussit on syöty sillä niin tehokas kuin tuo VLCD onkaan, niin se myös kyllä voi tuoda ne kilot vauhdilla takaisin jos sen jälkeen sortuu ahmimaan kaiken paastoamisen edestä. Ja sitä riskiähän minä en halua ottaa. ;)

Toinen hyvä syy VLCD:llä starttaamiseen on tämä aiempi elämäntyyli: olen syönyt tosi paljon noutoruokaa, enkä suinkaan sieltä terveellisimmästä päästä, eli jos yritän keksiä jotain ok-terveellistä kotiruokaa kokattavaksi, kaikki kuulostaa niin tympeältä. Mieli tekisi vain jotain mässyä..siis sitten kun se the nälkä iskee! Näin ollen ajattelin, että jos muutaman päivän tyhjään nesteitä kropasta pussikeittojen avulla, niin eiköhän sitten se ihan tavallinen, terveellinen kotiruoka jossa on makua ja pureskeltavaakin maistu! ;)

Eli lähdetään nyt rauhallisesti etenemään, huomenna hypätään vaa'alle ja purraan hammasta yhteen muutaman päivän verran pussikeittojen parissa, lisätään päiviin pikkuhiljaa liikuntaa ja siirrytään terveellisen kotiruuan pariin siitä sitten. Palataan asiaan huomenna. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti