sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Löytyikö motivaatio projektiin jälleen?

Tuntuu että kaikenlaisen turhan ahmimisvaihe alkaa olemaan takana päin ja tänä aamuna pomppasinkin vaa'alle. Vaaka näytti 73kg, eli vielä ollaan tuon takapakin puolella mutta äkkiäkös tästä taas sinne miinuslukemiin päästään kun jätetään tosiaan ne turhan napostelut ja roskaruuan mättämiset pois!

Tänään testasin myös pitkästä aikaa Cooper-kuntoani. Olihan se kunto silti parempi mitä taannoin vaikka nyt ei paino olekaan laskenut. Tällä kertaa juoksin nimittäin 2100m, eli jäi ainoastaan sadasta metristä kiinni että olisin päässyt hyvään arvosanaan! Noh, pitäähän sitä ihmisellä tavoitteita olla. ;)

Mutta nyt taas tuntuu siltä että on saatu jonkinlainen touchi tähän hommaan. Eihän siinä mennykkään kuin melkein koko kesä. :D Mutta tästä on hyvä jatkaa!

Ihanaa sunnuntaita kaikille!

2 kommenttia:

  1. Isot peukut Cooperille - mä läkähtyisin varmaan parin metrin jälkeen, polvi sanois ittesä irti ja sitte äijät juoksis hakee sen mainoksen tyyliin ärrältä juomia mun jalan viilennykseks :-D Kiva että motivaatio alkaa taas löytymään, hurjat tsempit täältä :-) Kyllä sä tähän/siihen/kaikkeen pystyt kun vaan niin päätät! :-) Alat vaikka reenaa Cooperia ja hakemaan viikko viikolta parempia metrituloksia :-)

    VastaaPoista
  2. Hep! Missäs luurailet? :) Sinulle on haaste blogissani! :-)

    VastaaPoista