tiistai 30. kesäkuuta 2015

Minne elämä vie, sitä kukaan etukäteen tiedä ei

Noniin, lukuisista yrityksistä huolimatta tämä projekti junnaa pahasti paikoillaan, varmaan on vedetty muutama kilo takapakkiakin.

Tällä hetkellä elän sellaisessa elämäntilanteessa, että tämä projekti nyt vain ei ole päällimmäisenä ollut mielessä. Kolmen vuoden yhteiselo avopuolisoni kanssa on nimittäin tullut päätepisteeseen ja matka jatkuu eri teillä. Voinette siis kuvitella, että mielen päällä on vähän muuta kuin vaakalukeman kyttäily ja syömiset.

Yritän kuitenkin polkaista tätä projektia eteenpäin jälleen niin pian kuin suinkin mahdollista, koska rutiineista on hyötyä elämänmuutoksen keskellä huomattavasti enemmän kuin siitä, että jäisin sängynpohjalle märehtimään ja söisin mitä sattuu. En myöskään halua kerätä kasapäin kiloja jonkun parisuhteen päättymisen johdosta, joten yritän pitää mielessä nuo pitkän tähtäimen tavoitteeni.

Blogiin tulee päivityksiä sitä mukaa kun asiaa tulee, mitään säännöllistä kirjoittelua en voi luvata.

Oikein paljon onnea sillä välin teidän muiden projekteihinne! :)

4 kommenttia:

  1. Hei tsemppiä sulle! :) Itellä loppui yli neljän vuoden suhde viime vuoden alkupuolella - erot harvemmin on helppoja. :/ Kyllä sille elämäntapamuutokselle löytyy myöhemminkin aikaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta..se ottaa oman aikansa. :) Oman jaksamisen mukaan eteenpäin nyt vain :)

      Poista
  2. Voi, paljon tsemiä ja voimia sinne! <3 On varmasti vähän muuta ajateltavaa ja ehtiihän tässä maailmassa vaikka ja mitä myöhemminkin :)

    Sitten kun siltä tuntuu niin tuo kroppaprojektiin keskittyminen voi auttaa eteenpäin. On muuta ajateltavaa, tavoitteita ja saa syyn potkaista oman elämän taas uuteen suuntaan eteenpäin. Mutta märehtiäkkin kannattaa, ja ihan huolella jos siltä tuntuu, niin saa sitten asiat käsiteltyä eikä ne jää mielenperukoille vaivaamaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeps! :) Siitä on hyvä lähteä ettei jumahda sohvan pohjalle keräämään takaisin kiloja kuitenkaan -vaikka voimia ei aina olisikaan tähän projektiin panostamiseen :)

      Poista